Pasiunea m-a ghidat în viață. Cariera m-a dus către una cele mai bune agenții din România – McCann Erickson România, unde am dobândit cea mai mare și bogată experiență, ca Media Buyer & Media Planner.

Dupa care a urmat perioada Connex, unde am detinut functia de Media Planner &Comercial Release Manager.

Au fost 15 ani intenși. 15 ani în care am văzut tot ce se putea vedea în materie de marketing.

15 ani în care am trăit intens fiecare campanie, fiecare lansare, fiecare eveniment din viața organizației. La Vodafone, am dobândit disciplina, structura și organizarea care și-au pus cel mai bine amprenta asupra carierei mele.
    A urmat apoi o etapă diferită. Am ales o altă direcție. Un alt brand: Altex/Media Galaxy.. Știi deja că este unul dintre marii retaileri de electrocasnice din România. Atuul pe care l-am avut aici? O viziune crispy – fresh în coordonarea campaniilor lor de marketing.
    Schimbarea majoră pentru mine a venit acum doi ani. Atunci am realizat că menirea mea este dincolo de a lucra pentru o singură organizație.

    Și iată-mă antreprenor. Mă ambiționează fiecare proiect nou. Iar mulțumirea oamenilor la finalul fiecărui proiect mă motivează să mă autodepășesc. Simt că pot și vreau să ajut și business-urile medii și mici. Companiile care nu au în spate armate de specialiști în marketing. Brandurile care au produse și servicii bune, dar care nu-și pot extinde echipa pentru că nu au toate informațiile. Aici intervin eu. Aici, eu pot aduce o schimbare în bine.