Marketingul de brand a evoluat de-a lungul anilor pe măsură ce s-au dezvoltat noi moduri de comunicare, iar companiile au găsit noi modalități de a-și construi imaginea atât în online, cât și în offline. Prin intermediul rețelelor de socializare, brandurile au un nou canal prin care pot interacționa cu adepții lor, pentru a obține informații, pentru a analiza publicul țintă, astfel încât campaniile noi de promovare să fie perfect adaptate profilului de client.  Implementați o strategie de marketing, creați o nouă identitate brandului. Fiți consecvenți, iar roadele muncii nu vor întârzia să apară.

Sunt un antreprenor creativ care crede că un mixt bun de marketing, o idee bună de marketing pot propulsa reputația și succesul unui brand.

Cum se conturează ideea? Ne cunoaștem, definim împreună profilul consumatorului, profilul clientului final, cel pentru care creăm întreaga strategie. Strâng informațiile, toate detaliile business-ului, iar la final proiectul propus prezintă întreaga strategie, pe baza cercetărilor, graficelor, studiilor de piață. O strategie pentru eficiență și succes.
  De ce să o alegi pe Luiza Afenduli pentru un branding modern?
  Ce mă recomandă?

  20 de ani de experiență în media. Un mediu care te călește, te face puternic și dornic de a afla chiar și cele mai mici detalii.

  15 ani de experiență în marketing. Fără marketing, fără strategii și campanii  de promovare nu poți atrage potențialii clienți. Piața dă valoare oricărui business.

  Bugete de milioane de euro coordonate pentru mari companii din România.

  Eu pot transforma orice idee într-o campanie de succes. Pentru că iubesc brandurile și felul în care acestea vorbesc oamenilor.

   

  Completează formularul, spune-mi câteva cuvinte despre afacerea ta, nu uita să îmi lași datele de contact și adresa de mail. După o primă analiză, vin cu prima propunere, știu exact care este mixtul de marketing potrivit afacerii tale.